Nieuws


29-11-2018:

Veel eerder dan gedacht hebben we een nieuwe toetsenist gevonden: Harry Rijnders. Harry heeft vroeger gewerkt als fabrieksdemonstrateur voor Wersi orgels en keyboards en heel Europa afgereisd om demo's te geven. Later heeft hij in allerlei bands gespeeld in de regio Rotterdam, van funk/soul en allround tot stevige rock. 


24-10-2018:
De gezondheid van onze toetsenist laat helaas niet langer toe dat hij met ons optreedt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe toetsenist. 

 

7-10-2018:
Na een lange zoektocht hebben we een nieuwe zangeres: Iris Wilken (25). Ze heeft ervaring in het theater (musicalverenigingen) en heeft zowel jazz als klassiek zangles gehad. Ze komt uit het westen van het land en woont sinds kort in Eindhoven, waar ze werkt als leerkracht op de Vrije School.
We kijken ernaar uit om met Iris te gaan werken!

 

20-12-2017:

Vanaf het nieuwe jaar gaan wij samenwerken met Maudy van Leusden van 'Ja ik wil weddingplanner'. Maudy is een gediplomeerd weddingplanner die aanstaande bruidsparen veel regelwerk uit handen kan nemen.

 

 

 

Zaterdag 21 november ben je van harte welkom op onze 'band release party' in PopEi, Klokgebouw 300 in Eindhoven. We zullen dan twee sets spelen van ons allround repertoire. Voor elk wat wils dus!
Zaal open: 20.30 uur. Aanvang optreden: 21.00 uur. Toegang: gratis.
In de pauze en na het optreden is er uiteraard gelegenheid voor een goeie borrel!